De verschillen tussen de iPhone 7 en de iPhone 7 plus

De verschillen tussen de iPhone 7 en de iPhone 7 plus

Het is soms best lastig om te bepalen welke telefoon je graag wil. Zeker als de modellen veel op elkaar lijken. Er zijn echter wel wat verschillen tussen de iPhone 7 en de iPhone 7 plus. Om de keuze wat makkelijker te maken hebben we de verschillen van deze twee iPhones op een rijtje gezet.

Afmeting en gewicht

De iPhone 7 plus is een stuk groter dan de iPhone 7. De twee modellen zijn gelijk aan de formaten van de iPhone 6 en 6 Plus, echter zijn de nieuwe modellen wel wat lichter van gewicht.

De afmetingen van de iPhone 7 zijn: 138,3 mm hoog, 67,1 mm breed en 7,1 mm diep. Het gewicht van dit model is 138 gram. Bij de iPhone 7 plus zijn de afmetingen net wat ruimer: 158,2 mm hoog, 77,9 mm breed en 7,3 mm diep. Het gewicht van de iPhone 7 plus is 188 gram. Het model wat je fijn vindt is afhankelijk per persoon.

Camera

De iPhone 7 Plus is in bezit van alle nieuwe camerafuncties. Dit model heeft twee 12 megapixel camera’s en beschikt over 2x optische zoom. Daarnaast kunnen dieptes veel beter worden vastgelegd.

Bij de iPhone 7 profiteer je ook van de verbeterde 12 megapixel camera, echter bevat het wel minder mogelijkheden omdat het beschikt over een enkele camera. Ook de frontcamera van de iPhone 7 is verbeterd. Maar wil je de mooiste foto’s kunnen maken met je telefoon is de iPhone 7 Plus een aanrader, je moet er wel het extra geld voor over hebben.

Accuduur

Ben jij iemand die veel gebruik maakt van een smartphone? Dan is de 7 plus wellicht meer geschikt, je kunt hiermee namelijk 21 uur bellen. Dit is 7 uur minder dan met de iPhone 7, hiermee kun je 14 uur bellen.

Wat kies jij?

Ook al beschikt de iPhone 7 plus over meer functies en een enorm goede camera, de grote van het apparaat wordt niet door iedereen gewaardeerd. Voor mensen met kleine handen is het bijvoorbeeld minder praktisch en het past niet in je broekzak.

Daarnaast is de iPhone 7 plus ook heel wat prijziger dan de iPhone 7. Het scheelt wel dat er regelmatig een iPhone 7 aanbieding is, waardoor je net wat goedkoper uit kunt zijn. Welke iPhone kies jij?

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*