iPhone 6 kopen

iPhone 6 kopen

Met de iPhone 6 heeft Apple haar nieuwste smartphone op de wereld losgelaten. De iPhone 6 en iPhone 6 Plus bieden hun gebruikers tal van nieuwe en interessante mogelijkheden terwijl ze kunnen rekenen op de bekende kwaliteit van de Apple hardware in combinatie met de betrouwbaarheid van het mobiele besturingssysteem iOS. Denkt u er ook aan om een iPhone 6 te kopen, maar wilt u graag nog even alle vernieuwingen op een rijtje hebben? Lees dan snel op Smartphonetrends.nl verder en ontdek wat Apples nieuwste smartphone u allemaal te bieden heeft en hoe u deze voordelig in huis kunt halen!

iPhone 4S 728 x 90

4,7-inch beeldscherm
iPhone 6De iPhone 6 biedt ten opzichte van haar voorgangers een nog groter beeldscherm. Het beeldscherm van de iPhone 6 is een Retina HD-display en beschikt over een grootte van 4,7-inch. De resolutie van het beeldscherm is 1334 x 750 pixels en de contrastverhouding 1400:1. Al deze verschillende factoren zorgen er voor dat het nu nog fijner werken is met uw iPhone. Niet alleen worden games, films en foto’s nog gedetailleerder weergegeven op het grotere scherm, daarnaast kunt u ook veel overzichtelijker werken. Een vetafstotende deklaag aan de voorzijde van het beeldscherm zorgt er daarnaast voor dat vet en stof minder eenvoudig grip krijgen op uw toestel waardoor deze zelfs in de meest extreme situaties perfect handelbaar blijft.

Verschillende uitvoeringen en kleuren
Bij een iPhone 6 plus kopen dient u met een aantal zaken rekening te houden. De iPhone 6 is net als haar grote broer de iPhone 6 Plus namelijk verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Net zoals bij de voorgaande versies heeft de koper ook bij dit toestel de keuze tussen verschillende opslagcapaciteiten. Opvallend is wel dat we de 32GB versie niet langer in het rijtje met mogelijkheden terugvinden. Wie een iPhone 6 wil kopen kan tegenwoordig dan ook kiezen uit een versie met 16, 64 en 128GB opslagcapaciteit. Het onderlinge prijsverschil tussen deze toestellen bedraagt telkens 100 euro. Dat is echter niet de enige keuze die u moet maken, want Apple heeft er ook voor gekozen om haar nieuwe iPhone in verschillende kleuren uit te brengen. Zo kunt u kiezen tussen de kleuren zilver, goud en spacegrijs. De kleur van uw keuze heeft uiteraard geen invloed op het aankoopbedrag van het toestel.

Extra vernieuwingen
Een groter beeldscherm en een extra opslagcapaciteit zijn lang niet de enige nieuwe voordelen waar iPhone 6 gebruikers van kunnen genieten. De nieuwste smartphone van Apple is bijvoorbeeld naast een A8-chip ook uitgerust met een M8-bewegingscoprocessor. Deze heeft als doel om het aantal toepassingen die de A8-chip belasten te beperken waardoor een langere batterijduur kan worden gegarandeerd. Daarnaast is er in de iPhone 6 een verbeterde iSight-camera terug te vinden en merken we een aantal nieuwe sensoren op. Naast de reeds bekende Touch ID vinden we bijvoorbeeld ook een barometer, een gyroscoop met 3 assen, een versnellingsmeter, een omgevingslichtsensor en een nabijheidssensor terug. Al deze kleine vernieuwingen zorgen er voor dat de iPhone 6 wederom net dat tikkeltje beter is dan haar voorganger.

Een iPhone 6 abonnement, een interessante keuze
Het mag dan inmiddels duidelijk zijn dat de iPhone 6 een bijzonder interessant toestel is, maar jammer genoeg is deze in de markt gezet voor een niet onaanzienlijk prijskaartje. Wanneer u gebruik wenst te maken van een versie met een grote opslagcapaciteit dient u al snel een behoorlijk bedrag op tafel te leggen en dat is lang niet voor iedereen mogelijk. In dat geval hoeft u echter niet te treuren, want u kunt er ook voor kiezen om de iPhone 6 aan te kopen in combinatie met een abonnement. In dit geval wordt niet alleen de aankoopprijs van het toestel aanzienlijk verlaagd, daarnaast bent u er ook nog eens zeker van dat u over een geschikt abonnement beschikt waardoor u zo optimaal mogelijk gebruik kunt maken van alle functies die uw iPhone 6 te bieden heeft. Vooraleer een iPhone 6 abonnement af te sluiten raden we u wel aan om even een vergelijking uit te voeren. Alleen op deze manier kunt u er namelijk zeker van zijn dat u het beste iPhone 6 abonnement afsluit dat zonder problemen zal weten te voldoen aan uw verwachtingen.

Goedkoopste iPhone 6 kopen

U als Apple liefhebber wilt natuurlijk een iPhone 6 kopen voor de laagst mogelijke prijs. Alle aanbieders die op dit moment de iPhone 6 kunnen leveren hanteren verschillende prijzen. Om nu meer duidelijkheid te krijgen over welke prijzen ze nu hanteren hebben we een vergelijker online geplaatst.
Bekijk rustig alle aanbieders van de iPhone 6 en sluit direct de goedkoopste iPhone 6 af!


De eigenschappen van de iPhone 6
De iPhone 6 beschikt over een aantal prachtige eigenschappen. Zo is hij 138,1 mm hoog, 67 mm breed en heeft het een dikte van 6,9 mm. Dit is enorm dun, en voor veel mensen erg belangrijk. Het toestel beschikt over een gewicht van slechts 129 gram. Dit zijn echter de eigenschappen van een iPhone 6. Naast de iPhone 6 kan er namelijk ook nog gekozen worden voor een iPhone 6 plus. Dit toestel beschikt weer over andere eigenschappen. Zo beschikt dit toestel over een hoogte van 158,1 mm, 77,8 mm breedte en een dikte van 7,1 mm. Het toestel weegt iets zwaarder, namelijk 172 gram. Zo kan iedereen zelf de voorkeur geven voor de kleinere versie van de iPhone 6, of de grotere versie.

Het kopen van een iPhone 6
Veel mensen willen enorm graag over een iPhone 6 beschikken. Wat zij echter wel moeten weten, is dat dit zeker geen speelgoed is. Dit is dan ook duidelijk terug te zien in de prijs van de iPhone. Er zijn diverse mogelijkheden om dit toestel aan te schaffen. Zo is het mogelijk om dit te doen in combinatie met een mobiel abonnement. Door het te combineren met een mobiel abonnement ligt de prijs voor het toestel vaak een stuk lager. Het is daarentegen ook mogelijk om het toestel aan te schaffen en gebruik te gaan maken van prepaid. In dit geval moeten echter wel alle kosten voor het toestel betaald worden. Een iPhone 6 plus kun je onder andere via het internet aanschaffen. Er zijn diverse websites te vinden waar het mogelijk is om dit toestel aan te schaffen. Ook bij diverse telefoon winkels kun je terecht voor dit toestel.